Toistimet

Suomessa aktiivisten toistinten myynti ja asennus on ankarasti kiellettyä muilta kuin operaattoreilta tai heidän valtuuttamiltaan tekijöiltä. Syynä tähän on, että huonosti toteutettu aktiivitoistin voi estää kokonaisen matkapuhelinverkon solun käytön kaikilta käyttäjiltä.

Edellä mainitusta syystä myymme verkkokaupassamme ainoastaan komponentteja laillisiin, passiivisiin toistimiin. Tällaisessa ratkaisussa ulko-ja sisäantenni on kytketty suoraan toisiinsa. Tehokkaalla ulkoantennilla riittävän signaalin alueella, rakennuksen ollessa vahvasti eristetty (esim. matalaenergiatalot, väestösuojat jne.) passiivinenkin ratkaisu voi tuoda hyvän sisäsignaalin pienelle alueelle, vaikka kokonaisia huoneistoja ei tällaisella voidakaan kattaa.

Huom! Oletko operaattorin edustaja tai valtuuttama toimija? Tai onko sinulla sellaiset suhteet operaattoriisi, että voit pyytää heitä toimittamaan yrityksellesi toistinratkaisun? Edustamamme Stella Doradus valmistaa tiukimmatkin eurooppalaiset direktiivit täyttävät toistinratkaisut alkaen kuluttajahintaisista toistimista ajoneuvoihin tai koteihin ja päätyen suurten rakennusten laajoihin moniantennijärjestelmiin. Olemme Stella Doraduksen jakelija Suomessa, joten ota yhteyttä meihin tai pyydä ratkaisua operaattoriltasi.

Aktiivitoistimista voit lukea lisää Stella Doraduksen internetsivuilta, ja passiiviset toistinratkaisut voit toteuttaa itse valitsemillasi antenneillamme.
Tuotteen kuva Tuotteen nimi- Tuote-
koodi
Hinta
ALV 0%
Ammattitason XPOL-toistinsarja 5m kaapeleilla

Ammattitason XPOL-toistinsarja 5m kaapeleilla

Passiivisten toistinten kuningas on täällä! Sarja koostuu kahdesta huipputason LTE-antennista REN 66012 XPOL ja kahdesta 5 metrin erittäin...
REN 66012 XPOL PN-05x2 Hintatiedot jälleenmyyjiltä

Jälleenmyyjät

Ammattitason XPOL-toistinsarja 10m kaapeleilla

Ammattitason XPOL-toistinsarja 10m kaapeleilla

Passiivisten toistinten kuningas on täällä! Sarja koostuu kahdesta huipputason LTE-antennista REN 66012 XPOL ja kahdesta 10 metrin erittäin...
REN 66012 XPOL PN-10x2 Hintatiedot jälleenmyyjiltä

Jälleenmyyjät


IP-osoitteesi: 100.26.176.182
Copyright © 2019 Zen Cart. Powered by Zen Cart