900/2100 MHz Dual band antennivahvistin

Hintatiedot jälleenmyyjiltä

Määräalennukset:


Min 2 kpl : -8%
Min 5 kpl : -12%
Min 10 kpl : -14%
Min 20 kpl : -15%
Min 50 kpl : -16%

Alennus lasketaan verkkokaupan kassalla.
<- Kerro tuotteesta kaverillesi Facebook-yksityisviestillä

(Vakiot määräalennukset eivät koske tätä tuotetta. Kysy tarjous suuremmista eristä.)

Smart Antennasta tuttu vahvistin omassa kotelossaan mahdollistaa antennityypin valinnan oman tarpeen mukaiseksi. Tämän vahvistimen kanssa voit esimerkiksi toteuttaa (tehokkaan ympärisäteilevän GSM08-antennin kanssa) uskomattoman, jopa 20 dBi ympärisäteilevän antennin! Ajoneuvokäytössä (12 V käyttöjännitte) vahvistin mahdollistaa suuren lähetystehon ja vastaanottoherkkyyden normaalillakin mobiiliantennilla.

Vahvistin kytketään yksinkertaisesti antennikaapeliin reitittimen ja modeemin tai reitittimen, ja automaattinen tehonsäätö huolehtii lopusta.

Jos kaipaat Smart Antennan tehoa ulkoantenniin, on tämä vahvistin oikea valinta, koska vahvistin voi olla säältä suojassa antennin sijaitessa sään armoilla. Teho antennille syötetään antennikaapelia pitkin, joten sijoitus ja sääsuojaus on helppoa.

Edellisten sovellusten lisäksi saatat tarvita antennin asennusta poikkeuksellisen pitkän antennikaapelin päähän, jolloin kaapelin häviö estää kunnollisen antennisignaalin. Tämän vahvistimen avulla voit kasvattaa antennikaapelin pituutta esimerkiksi käytettäessä matalahäviöistä 200-sarjan kaapelia jopa 40 metriä!

Tämä dual band -versio toimii sekä 900MHz että 2100 MHz taajuusalueilla.

Tämä laite toimii matkaviestinverkon taajuuksilla. Ainoastaan matkaviestinverkon operaattoreilla on lupa ottaa käyttöön tällainen laite. Viestintävirasto ei myönnä lupaa tällaisen radiolaitteen käyttöön. Tällaisen radiolaitteen luvaton käyttöönotto rikkoo sitä koskevaa lakia (Tietoyhteiskuntakaari 917/2014, 6 luku 39§), ja se voi johtaa oikeudellisiin seuraamuksiin.

Tekniset tiedot datasivulla:

Datasivu (englanninkielinen)


  • Malli: SDMA-921
  • Paino: 0.5kg
  • 0 kpl varastossa


Tuotetta tullut varastoon: keskiviikko 17 lokakuu, 2012.

IP-osoitteesi: 3.234.143.26
Copyright © 2020 Zen Cart. Powered by Zen Cart