TILAUSTUOTTEET!


Tutustu valtavaan valikoimaan tilaustuotteitamme!

Siptune.com:issa näkyy vain jäävuoren huippu kauttamme saatavissa olevista tuotteista:
- Valmistajillamme on mallistossaan satoja tuotteita suoraan varastossa
- Tarpeidesi mukaan räätälöityjä tuotteita on saatavissa edullisesti pienissäkin erissä

Alla Suomessa yksinoikeudella edustamiemme valmistajien tuotelinkkejä. Kurkkaa tarjonta klikkaamalla valmistajan nimeä:


CSG Networks

Jo lähes 10 vuotta yhteistyössä kanssamme ollut ja vaativimpien suurasiakkaidemme luottamuksen ansainnut antennien, kaapeleiden, passiivikomponenttien, vahvistinten, toistinten jne valmistaja. Erityisen notkea räätälöityjen tuotteiden valmistaja. Anna speksit, ja me valmistamme!


Poynting Antennas

Edellisen tapaan jo pian 10 vuoden ajan kanssamme yhteistyössä ollut laatuantennien valmistaja. Testeissä huippulaatuisiksi osoittautuneet tuotteet kriittisimpiinkin kohteisiin. Pyydä tarjous!


Dawn communication

Dawnilta löydät suuren valikoiman loistavan hinta-laatusuhteen antenneja ja passiivikomponentteja. Jatkuvasti lisää tuotteita Siptune.com:issa, ja tilaustuotetoimituksia tehdään Suomeen jo operaattoritasollekin. Kysy tarjous!


2J Antennas

Eurooppalaiselta toimittajaltamme saat myös erikoistuotteet, kuten kotelon sisäiset tai IoT-antennit. Ei vielä juurikaan näkyvissä Siptune.com:issa, ja tilaustuotetoimitukset jo käynnistyneet. Pyydä tarjous!


Iskra

Eurooppalainen Iskra valmistaa poikkeuksellisen hyvän hinta-laatusuhteen logperiodiset mobiiliverkon antennit. Siptunelta saat ne edullisimmin.


Panorama

Panoraman monipuoliset tuotteet mobiiliverkkojen lisäksi esimerkiksi PMR-, IoT- ja sisäverkkoihin saat kätevimmin ja edullisimmin Siptunen kautta.


TreLink

Yli 15 vuotta toiminut, ISO 9001 -laatusertifioitu valmistajamme valmistaa mm. uusimpia 3,5 GHz -antennejamme.


Tai Digiters

Uusin yhteistyökumppanimme tarjoaa laadukkaita antenneja myös erityistarpeisiin kuten esimerkiksi military-antenneja ja marine-antenneja.


Mittatilauskaapelit, kaapelisarjat, sovittimet ym RF-komponentit

Meiltä saat kaikentyyppiset RF-kaapelit, kaapelisarjat, liittimet, sovittimet sekä aktiivi- ja passiivikomponentit parhaalla hinta-laatusuhteella. Kerro tarpeestasi ja hämmästy tarjouksestamme!


Ryhmän tuotteiden päivitys käynnissä. Käy pian uudestaan.
IP-osoitteesi: 3.236.122.9
Copyright © 2021 Zen Cart. Powered by Zen Cart